Digitalna stampa

U nasoj stampariji zastupljeni su sledeci oblici digitalne stampe:

-          Tabačna – do A3+ formata (48,8 cm x 33,oo cm) na papirima od 80 – 300 g/m2, kao i muflonu – samolepljivom papiru, PVC nalepnicama, transparentnoj foliji i dr.

-          Rotaciona –  Stampa iz rolne, sirine 32,oo cm – 50,oo cm , sa maksimalnom sirinom stampanog otiska do 48,3 cm. Mogucnost obostrane stampe u jednom prolazu.

-          Ploter – Pigmentna i solventna stampa iz rolne od 105,oo cm i 135,oo cm sirine, do 3,2 m duzine.

Nasa oprema

Masine koje nam omogucavaju da na sve Vase zahteve odgovorimo brzo i isporucimo stampani materijal najviseg kvaliteta su:

Xerox 8000

 

 

Tabačna digitalna stampa

 

 

Digitalna stampa koju nazivamo tabacnom, omogucena je na dvema masinama marke XEROX (550 i 8000). Koriscenjem ovih savremenih masina, obezbedili smo za Vas visok volumen boja koje ce oplemeniti Vas stampani materijal i sve vrste papirnih proizvoda; one nam omogucavaju da se prema Vasim potrebama postavimo fleksibilno i da zadatke izvrsavamo efikasno.

Primena – plakati, baneri, vizit karte, ID kartice, flajeri, kalendari, brosure, katalozi…

 

Xerox 550

 

 

 

Tabačna digitalna stampa

 

 

 

 

Xeikon 5000

 

 

Rotaciona digitalna stampa

 

 

 

 

Svu nasu digitalnu stampu rotacionog tipa poverili smo masini poznate marke XEIKON, koja, pored toga sto ispunjava sve uslove visokog kvaliteta, u stanju je da podmiri sve kvantitativne momente, buduci da na njoj radimo plakate, banere, bilborde, brosure, u istoj meri kao i ID kartice, liflete, fascikle, kese, vizit karte i kalendare.

Primena – plakati, baneri, bilbordi, brosure, katalozi, ID kartice, lifleti, kese, fascicle, vizit karte, kalendari…

 

Roland XC 540

 

 

Ploter

 

 

Na prvom mestu, u okviru ploter varijante digitalnog stampanja, je nasa masina CANON IPF 8100. Ova masina je korak napred u redefinisanju stampanja na velikom formatu i idealno je resenje za svakoga ko iziskuje impresivan output u punom koloru. Koncipirana je tako da ce ispuniti Vasa ocekivanja po pitanju snaznih boja sirokog spektra i maksimalnog kvaliteta otiska i to sa velikom brzinom odvijanja citavog procesa. Ovo napredno dostignuce u tehnoloskom smislu, respektabilne marke i pouzdanih karakteristika, obezbedjuje nasoj usluzi zivahan i dugotrajan otisak. Za ploter digitalnu stampu na velikim formatima namenjena je i masina ROLAND XC 540, koja je podesna za stampanje svih vrsta bilborda, plakata ili roll-up banera.

Primena – stampa velikih formata – plakati, bilbordi, roll – up baneri…

 

Canon IPF 8100


 

 

Ploter

 

 

 

 

U savremenom poslovanju i sve dinamicnijim i ostrijim zahtevima koje trziste postavlja, digitalna stampa se namece kao jedan od imperativa, cijim se praktikovanjem brze dolazi do cilja –  kvalitetnog i dobro isplativog materijala za Vase marketinske akcije ili ostvarenje Vasih kreativnih zamisli. Stamparija Dual Mode ima u svojoj ponudi uslugu digitalne stampe, za koju verujemo da ce pogodovati Vasim potrebama, buduci da, ujedno sa visokim kvalitetom otiska i skracenjem tehnoloskog procesa koji ovakva vrsta stampe garantuje, njena odlicja su i kraci rokovi isporuke, kao i niske cene na manje tiraze.

Nasa digitalna stampa pokriva sirok spektar proizvoda koje zelite da ucinite upadljivim, originalnim, reprezentativnim i konkurentnim. Pocevsi od vizit karata i flajera, preko plakata, fascikala i kesa, pa sve do Vasih kataloga, banera, brosura ili specificnih tapeta koje ste osmislili. Ova vrsta stampe je pogodna za rad na svim vrstama papira od kojih je sacinjen Vas proizvod, te ne morate brinuti o tome da li ce kvalitet stampe ispratiti vasu kreativnu zamisao i dati joj dobar vizuelni utisak, jer nedvosmisleno hoce.

U stampariji Dual Mode zastupljene su tri vrste digitalne stampe: tabacna – do A3+ formata, rotaciona – za stampu iz rolne i obostranu stampu u jednom prolazu, kao i ploter – za pigmentnu i solventnu stampu. Za svaku pojedinacnu vrstu stampe obezbedjena je i njoj najpodesnija oprema, u vidu masina nove generacije, koje stavljamo na raspolaganje u materijalizaciji Vasih ideja.

Sta god da ste zamislili, a da se moze sprovesti u domenu digitalne stampe, mi radimo za Vas. Zaboravite na zastarele metode i duge rokove.Transparentno, brzo, odgovorno i bez nepotrebnih zastoja i kasnjenja, stamparija Dual Mode ce vam isporuciti visoko kvalitetan proizvod koji ce Vasem poslovanju ili Vasoj ideji udahnuti zivost boja. Ukoliko ste u potrazi za digitalnom stampom, pravo smo mesto za Vas!

 

Comments are closed.