Jedna od najvecih stamparija transportne i komercijalne ambalaze u regionu poverila nam je izradu personalnih vizit karata za visi menadzment kompanije.
Potrebe fabrike “Avala Ada” bile su sledece:
4 razlicita tiraza po 200kom vizit karata
stampa: 4/0 (pun kolor)
tehnika stampe: digitalna (usled neisplativosti stampe ovog tiraza offset tehnologijom)
materijal: 300g kunstdruk papir
stampano na masini Xerox 550
Nakon stampe, u svrhu dalje zastite vizitki, one su oblozene plastificirajucom folijom – tzv. toplom plastifikacijom.
Isporuka je izvrsena u roku, pakovanjem u pakete od po 200 komada.

 

O Avali Adi

Ukoliko ste ikada posetili Adu Huju i dunavski Kej, prolazeci pored prodavnice “Uradi sam” mogli ste da primetite, sa desne strane prilaza, veliku povrsinu ogradjenog fabrickog prostora Avala Ade. Fabrika Avala Ada pocela je sa radom 1946 godine. Tokom visedecenijskog iskustva, Avala Ada je postala vodeci proizvodjac transportne i komercijalne ambalaze u ovom delu Evrope. Povrsina fabrike zauzima oko 115.000 m2, od cega je 35.000 m2 pokrivene povrsine (proizvodni pogon, stovarista i upravne zgrade).
U stalnom radnom odnosu zaposljava 305 radnika. Pocetkom privatizacije u nasoj zemlji, postaje deo grupacije “Kappa Star group”. Avala Ada u svom posedu ima opremu poslednje generacije i uspeva da bude pouzdan partner sirokom spektru kupaca ambalaze.
Ono sto je omogucilo kontinuiran rast i razvoj kompanije, pored najsavremenije opreme (KBA, Bobst, Agnati …) su pre svega obuceni i kvalifikovani kadrovi, ljudi koji poseduju strucna znanja i dugogodisnju praksu. Jedan od primarnih ciljeva kompanije je stalna obuka i usavrsavanje ljudi. Nezaobilazni rezultat prethodno navedenog je vrhunski kvalitet svih proizvoda, apsolutna posvecenost postovanju rokova isporuke, kao i najkonkurentnije cene na domacem trzistu. Pomenutim kvalitetima su u potpunosti uspeli da ispune ocekivanja i trebovanja cak i onih najzahtevnijih klijenata (poput vodecih medjunarodnih kompanija, kao sto su Phillip Moris, British American Tobacco, Henkel, Michelin, Interbrew, Efes itd).

Poslednjih godina, menadzment kompanije je pored velikih investicija u opremu za proizvodnju, posebnu paznju obratio na opremanje savremene laboratorije u samom proizvodnom pogonu, za cije potrebe su obezbedjeni svi neophodni instrumenti, kako bi se jos efikasnije pratio i proveravao kvalitet ulaznih sirovina i proizvedene ambalaze.
Stamparija Beograd Dual Mode je ponosna sto je ovako savremena kompanija prepoznala kvalitet nasih proizvoda i bila veoma zadovoljna isporucenim materijalom. Uz stecene poslovne kontakte profesionalaca koji rade u Avala Adi, ne sumnjamo da ce saradnja biti produzena dugorocno, na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Comments are closed.